“6 weken na geboorte straal ik al in mijn bikini” – Astrid

UncategorizedLeave a Comment on “6 weken na geboorte straal ik al in mijn bikini” – Astrid

“6 weken na geboorte straal ik al in mijn bikini” – Astrid

Amper een paar weken na de geboorte van haar eerste jongetje is Astrid Coppens haar zwangerschapsbuik al kwijt. Ze zegt dat ze daar niets voor hoefde te doen.

Op 28 juni bracht Astrid Coppens haar eerste kleine meisje, Billie-Ray, tot leven. Vandaag, een maand later, presenteert de 36-jarige Hollywood-dame op Instagram “limited in badpak”. Bij de meeste dames duurt het een tijdje voordat het allemaal is hersteld, als het helemaal verdwijnt, maar Astrid heeft geluk in dat gebied. “Ik heb geen hulp. Geen oppas, geen oppas, geen individuele trainer. De enige activiteit die ik doe is de MaxiCosi annuleren. (Lacht) Maar het is waar, ik heb een mogelijkheid. Ik heb constant gehoord dat het 9 maanden duurt voor je lichaam om te recupereren, maar bij mij was het momenteel na twee en ook een halve week. Ik kan mijn mama en papa bedanken voor de geweldige genetica, ” zegt ze in Dag Allemaal.

Slapeloze avonden
De grijnzende brunette kiest ervoor om haar kind te voeden, met alle gevolgen van dien. “Ik voer dat veel energie nodig heeft. Vooral omdat het zo heet is en het kind elke twee uur alcohol wil consumeren. Slapeloze avonden zijn daar ook een onderdeel van,” lijkt het.

Ga terug naar Los Angeles
Hoewel Astrid in Los Angeles woont, heeft ze ervoor gekozen om in België te bevallen. Keizersnede is de gebruikelijke behandeling in haar Amerikaanse geboortestad en dat wilde ze vermijden. Dus ze zal binnenkort teruggaan naar de VS. “Niet dat ik LA dit zomerseizoen nogal mis, want ik ben ook hectisch met mam. Toch is het een levensstijl die Bram en ik ook hebben, hè. Een duidelijke teruggang naar België is daarom zeker nog niet op het programma, ” beweert ze.

Is Astrid blij dat ze terug kan gaan naar L.A.?
“Ja, ja, evenals Bram. Niet dat ik LA heel erg mis dit zomerseizoen, vanwege het feit dat ik het net zo druk heb met mama. Het is echter een levensstijl die Bram en ik ook hebben, he. A duidelijk teruggaan naar België staat dus zeker nog niet op het programma. “
Haar ouders, die in België wonen, zijn voor het eerst grootouders geworden.

“Ja, en ze zijn zo blij, dat is zo mooi om te zien. Ik ben meer dan blij om de hele zomer in België te blijven, zodat ze die eerste weken met hun kleindochter volledig kunnen ervaren. Er zijn momenteel twee kleinkinderen aan de zijde van Bram, 2 meisjes ook, dat is anders. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top